NK Hout 2021

Op zondag 15 augustus 2021 wordt bij Sint Sebastiaan Goirle het NK Hout georganiseerd. Aanmelding voor deze wedstrijd verloopt via de NHB.

Tijdschema NK Hout 2021

  • 10:00 uur: Aanvang inschrijving
  • 11:00 uur: Aanvang wedstrijd
  • 15:00 uur: Aanvang finale
  • 16:00 uur: Prijsuitreiking

Wedstrijdformat

Kwalificatie 1 x 25 pijlen op 25m. Top 10 plaatst zich voor de finaleronde over 1 x 10 pijlen op 25m.

 

 

Reglement (NHB)
Deelnemerslijst (NHB)
Uitslag 2021

Activiteiten

Sint Sebastiaan heeft een binnenbaan met de vaste indoorafstanden van 18 en 25 meter. Daarnaast is er een buitenbaan waar van de lente tot de herfst afstanden van zo’n 20 meter tot 90 meter geschoten kunnen worden. Er worden natuurlijk diverse activiteiten georganiseerd!
Activiteiten

Wedstrijden

Er worden jaarlijks diverse wedstrijden georganiseerd. Hierbij kun je denken aan indoor, 25 meter 1 pijl, WA1440, veldwedstrijden, 3D- wedstrijden en clout schieten. Binnen de indoor disciplines is er de mogelijkheid om op een afstand van 18 of 25 meter te schieten.
Wedstrijden

Documenten

Handboogsportvereniging Sint Sebastiaan Goirle heeft een aantal documenten die je als lid in moet kunnen zien. Je kunt hierbij denken aan de ledenlijst, notulen vergaderingen en diverse reglementsdocumenten.
Documenten

Clinic

Bij Sint Sebastiaan Goirle bestaat de mogelijkheid om in het kader van bedrijfsuitjes, schooluitjes of verjaardagsfeestjes een demonstratie of clinic te volgen. Er wordt uitleg gegeven over het handboogschieten en onder begeleiding kan iedereen zijn eerste pijlen op het doel schieten.
Meer info

AANMELDEN NIEUWE LEDEN

Meer informatie