Algemeen

Facebook Sint Sebastiaan Goirle
De Facebookpagina van Sint Sebastiaan Goirle.

Nederlandse Handboog Bond
De site van de NHB, de Nederlandse Handboogbond.

Scoreprogramma NHB
Op deze pagina worden alle scores van de bondscompetities gepubliceerd.

Stichting Handboogsport Midden-Brabant
De Stichting Handboogsport Midden Brabant waarbij ook Sint Sebastiaan is aangesloten. Deze stichting organiseert verschillende regionale wedstrijden.

Boogwereld.nl
‘Hier kan je alles vinden over 3D schieten, traditioneel, fieldschieten, en targetschieten. Je vind hier naast de actuele berichten ook verslagen van wedstrijden, reviews, kalender, downloads en meer.’

Nederlands Handboog Forum
Een Nederlandstalig handboogforum.

Dutch Target
Archery news & imaging.

Alles over Handboogschieten – Jouwpagina
Op deze website kun je veel informatie vinden over het handboogschieten, zoals verenigingen, boogmerken, scoreoverzichten, bogenbouw en technische handboogpraat.

Activiteiten

Sint Sebastiaan heeft een binnenbaan met de vaste indoorafstanden van 18 en 25 meter. Daarnaast is er een buitenbaan waar van de lente tot de herfst afstanden van zo’n 20 meter tot 90 meter geschoten kunnen worden. Er worden natuurlijk diverse activiteiten georganiseerd!
Activiteiten

Wedstrijden

Er worden jaarlijks diverse wedstrijden georganiseerd. Hierbij kun je denken aan indoor, 25 meter 1 pijl, WA1440, veldwedstrijden, 3D- wedstrijden en clout schieten. Binnen de indoor disciplines is er de mogelijkheid om op een afstand van 18 of 25 meter te schieten.
Wedstrijden

Documenten

Handboogsportvereniging Sint Sebastiaan Goirle heeft een aantal documenten die je als lid in moet kunnen zien. Je kunt hierbij denken aan de ledenlijst, notulen vergaderingen en diverse reglementsdocumenten.
Documenten

Clinic

Bij Sint Sebastiaan Goirle bestaat de mogelijkheid om in het kader van bedrijfsuitjes, schooluitjes of verjaardagsfeestjes een demonstratie of clinic te volgen. Er wordt uitleg gegeven over het handboogschieten en onder begeleiding kan iedereen zijn eerste pijlen op het doel schieten.
Meer info

AANMELDEN NIEUWE LEDEN

Meer informatie