Jeugdfita

Update: Vanwege de door de overheid afgekondigde maatregelen zijn we helaas genoodzaakt de JeugdFITA-wedstrijden van 23 en 24 mei  in Goirle af te gelasten. 

 

Op de volgende dagen wordt de Jeugdfita in 2020 in Goirle verschoten:

  • zaterdag 23 mei
  • zondag 24 mei

Aanmelding verloopt via de Jeugdfita-website.

 

Uitslag zaterdag 11 mei 2019
Uitslag zondag 12 mei 2019
Website Jeugdfita
Einduitslag Jeugdfitacup 2019

Activiteiten

Sint Sebastiaan heeft een binnenbaan met de vaste indoorafstanden van 18 en 25 meter. Daarnaast is er een buitenbaan waar van de lente tot de herfst afstanden van zo’n 20 meter tot 90 meter geschoten kunnen worden. Er worden natuurlijk diverse activiteiten georganiseerd!
Activiteiten

Wedstrijden

Er worden jaarlijks diverse wedstrijden georganiseerd. Hierbij kun je denken aan indoor, 25 meter 1 pijl, WA1440, veldwedstrijden, 3D- wedstrijden en clout schieten. Binnen de indoor disciplines is er de mogelijkheid om op een afstand van 18 of 25 meter te schieten.
Wedstrijden

Documenten

Handboogsportvereniging Sint Sebastiaan Goirle heeft een aantal documenten die je als lid in moet kunnen zien. Je kunt hierbij denken aan de ledenlijst, notulen vergaderingen en diverse reglementsdocumenten.
Documenten

Clinic

Bij Sint Sebastiaan Goirle bestaat de mogelijkheid om in het kader van bedrijfsuitjes, schooluitjes of verjaardagsfeestjes een demonstratie of clinic te volgen. Er wordt uitleg gegeven over het handboogschieten en onder begeleiding kan iedereen zijn eerste pijlen op het doel schieten.
Meer info

AANMELDEN NIEUWE LEDEN

Meer informatie