Halloweenverschieting 2019

Het is traditie. Eenmaal per jaar hangen er spinnenwebben en skeletten op de club en wordt de schietlijn op 18 meter ingenomen door zombies, heksen, superhelden en andere mysterieuze wezens.

Ook dit jaar waren er op zaterdagavond 2 november zo’n 30 schutters die hun pijlen richtten op de inmiddels welbekende Halloween-doelen: spinnenwebben, spoken, maskers, en plastic pompoenen en afgehakte handen die je eigenlijk alleen met een goed gemikte compoundpijl aan de achterwand kunt nagelen! En ja, de achterwand zelf levert ook wat op: de score per doelwit wordt namelijk pas ná de wedstrijd bepaald door te gooien met een dobbelsteen! Je weet dus niet wat je te wachten staat… en het kan slim zijn om je pijlen – twee per ronde – goed te verdelen.

Maar… bij de Halloweenverschieting gaat het vooral om de gezelligheid en niet om de punten! Merel en Guy hadden gezorgd voor een fantastische aankleding en een goed gevulde tafel met hapjes helemaal in Halloween-stijl. De driekleurige tulband die Mark had gebakken was zo op.

Uiteindelijk bleek Stijn Koijen het gunstigste geschoten te hebben en mag hij zich de Halloween-winnaar van 2019 noemen.

< terug naar nieuwsberichten