Kennismaking

Wilt u kennismaken met handboogschieten bij Sint Sebastiaan Goirle?

Dan kunt u zich aanmelden via onze secretaris:
secretaris@sintsebastiaangoirle.nl of via 06-13516161

Voor jeugd zijn er beginnerscursussen op vrijdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Let op: in juli en augustus zijn er geen jeugdtrainingen.
Instroom zal plaatsvinden in overleg met de hoofdtrainer.

Voor volwassenen is er na aanmelding via de secretaris de mogelijkheid om op donderdagavond te starten van 19:00 tot 20:00 uur.

Zonder aanmelding is er géén garantie op persoonlijke training omdat het erg druk kan zijn voor de trainers!

Onze vaste trainingsmomenten:
dinsdag 19:30 uur
woensdag 20:00 uur houttraining (enkel in de even weken)
donderdag 19:00-20:00 uur (beginnende schutters)
donderdag 20:00 uur (gevorderde schutters)
vrijdag 19:00 uur (jeugd)
zondag 10:00 uur

Openingstijden van de vereniging zijn natuurlijk ook afhankelijk van de aanwezigheid van leden met een sleutel. Heb je zelf geen sleutel van het clubgebouw en wil je weten of het clubgebouw open is bel dan het clubgebouw op: 013-5346220. Voor leden bestaat een Whatsapp-groep om de aanwezigheid op de vereniging door te geven.

Activiteiten

Sint Sebastiaan heeft een binnenbaan met de vaste indoorafstanden van 18 en 25 meter. Daarnaast is er een buitenbaan waar van de lente tot de herfst afstanden van zo’n 20 meter tot 90 meter geschoten kunnen worden. Er worden natuurlijk diverse activiteiten georganiseerd!
Activiteiten

Wedstrijden

Er worden jaarlijks diverse wedstrijden georganiseerd. Hierbij kun je denken aan indoor, 25 meter 1 pijl, WA1440, veldwedstrijden, 3D- wedstrijden en clout schieten. Binnen de indoor disciplines is er de mogelijkheid om op een afstand van 18 of 25 meter te schieten.
Wedstrijden

Documenten

Handboogsportvereniging Sint Sebastiaan Goirle heeft een aantal documenten die je als lid in moet kunnen zien. Je kunt hierbij denken aan de ledenlijst, notulen vergaderingen en diverse reglementsdocumenten.
Documenten

Clinic

Bij Sint Sebastiaan Goirle bestaat de mogelijkheid om in het kader van bedrijfsuitjes, schooluitjes of verjaardagsfeestjes een demonstratie of clinic te volgen. Er wordt uitleg gegeven over het handboogschieten en onder begeleiding kan iedereen zijn eerste pijlen op het doel schieten.
Meer info

AANMELDEN NIEUWE LEDEN

Meer informatie